Notariskantoor Bakker Mr

Notariskantoor Bakker Mr

Vanaf heden kunt u voor een deskundige, vertrouwde en persoonlijke behandeling van uw zaken óf voor een bespreking elke werkdag bij ons terecht. Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord.

Diensten:

Registergoedpraktijk:
onder de registergoedpraktijk valt onder meer het verzorgen van de akte van levering van uw woning, garage of perceel grond. Door de inschrijving van een afschrift van deze akte bij het kadaster gaat de eigendom over op de nieuwe eigenaar. Indien u een hypotheek afsluit (bijvoorbeeld bij de aankoop of verbouwing van uw woning) verzorgen wij uw hypotheekakte. Verder begeleiden en verzorgen wij de (wijziging van) splitsing in appartementsrechten. Indien u een erfdienstbaarheid of kwalitatieve verplichting wilt vestigen maken wij de hiervoor benodigde notariële akte voor u op. Ook verzorgt ons kantoor veilingen van registergoederen.
Familiepraktijk:
hierbij kunt u denken aan het verzorgen van een verklaring van erfrecht / executele wanneer iemand komt te overlijden en alle andere zaken betreffende de afwikkeling van een nalatenschap. Soms dient een nalatenschap formeel verdeeld te worden, moet er een boedelbeschrijving gemaakt worden of moet er successieaangifte gedaan worden. Wanneer er zich een registergoed in de nalatenschap bevindt dan dient ter verdeling en levering een notariële akte opgemaakt te worden. Ook het maken van een testament, een samenlevingscontract of huwelijksvoorwaarden valt onder de familiepraktijk. Tevens kan onder bepaalde voorwaarden uw scheiding door ons kantoor geregeld worden, waarbij eventueel ook de verdeling van uw gezamenlijke woning plaatsvindt. Dit laatste geldt ook regelmatig wanneer een samenleving beëindigd wordt.
Vennootschapspraktijk:
de vennootschapspraktijk ziet op besloten - en naamloze vennootschappen, vennootschappen onder firma (VOF), aandelenoverdrachten, stichtingen, verenigingen en dergelijke. Wanneer u een eigen bedrijf hebt of start dan kan de notaris u hierbij van belangrijk advies voorzien en de benodigde aktes opmaken.
Adviespraktijk:
ons notariskantoor kan u op alle voornoemde vlakken van een goed juridisch advies voorzien. Hebt u vragen of loopt u tegen problemen aan, dan kunt u hiervoor elke werkdag bij ons terecht.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hypotheek-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Notariskantoor Bakker Mr
Stationsstraat 18
4611CC Bergen op Zoom

+31 (0)164 212700

Deel deze pagina

Notariskantoor+Bakker+Mr img