Regiobank Adviseur Adviescentrum Lammers

Gesloten (do 09.00 - 17.00)

Toon openingstijden

hypotheekadviseurs - Regiobank Adviseur Adviescentrum Lammers - kaartoverzicht

Regiobank Adviseur Adviescentrum Lammers

RegioBank Intermediair Adviescentrum Lammers in Bunnik is een onafhankelijke organisatie, die niet gebonden is aan een bank of verzekeringsmaatschappij. Door ons worden de diverse produkten vergeleken op voorwaarden en prijsstelling. In overleg met u wordt een keuze bepaald. Adviescentrum Lammers streeft naar het aanbieden van een compleet pakket aan financiële diensten. Om deze reden is Adviescentrum Lammers een nauwe samenwerking aangegaan met ACLA accountantskantoor bv. Voorts zijn afspraken gemaakt met een notariskantoor en een makelaarskantoor. Alle deskundigheid onder één dak verenigt. Dat is gemakkelijk!

Adviescentrum Lammers is ook zelfstandig intermediair van de RegioBank. De RegioBank anno 2004 is een bank met alle bankdiensten, die verkrijgbaar zijn bij kantoren van onafhankelijke financiële adviseurs. Professionele kantoren, die een complete financiële dienstverlening willen aanbieden. De RegioBank onderscheidt zich van de traditionele banken door haar produkten met een interessante prijs/kwaliteitverhouding aan te bieden via tussenpersonen, die lokaal in de gemeenschap staan. Produkten en diensten, die gewoon goed zijn, maar zonder franje. Verspreid over Nederland biedt RegioBank haar financiële diensten aan via een groeiend aantal intermediairs. De RegioBank is onderdeel van de SNS REAAL Groep, de vierde grootste financiële dienstverlener van ons land. Daardoor zijn wij als intermediair in staat het professionele assortiment aan te bieden van een grote bank én de persoonlijke dienstverlening van een kleine bank.
RegioBank uw idee van bankieren!

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 9.00
maandag9.00 - 17.00
dinsdag9.00 - 17.00
woensdag9.00 - 17.00
donderdag9.00 - 17.00
vrijdag9.00 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hypotheek-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Regiobank Adviseur Adviescentrum Lammers
Provincialeweg 1
3981AL Bunnik

+31 (0)30 6590066

Links

Website

Deel deze pagina

Regiobank+Adviseur+Adviescentrum+Lammers img