AchtenvanGent Notarissen

AchtenvanGent Notarissen

AchtenvanGent Notarissen. Ervaren notarissen op het gebied van onroerend goed, ondernemingsrecht, personen- en familierecht en estateplanning.

Sinds decennia wordt aan de Wilhelminasingel te Maastricht de notarispraktijk uitgeoefend. Door professionals met liefde voor hun vak. Mensen die uw situatie willen kennen en u oprecht en ter zake adviseren. Omdat u zakelijk regelmatig een notaris inschakelt en wilt kunnen vertrouwen op hoogwaardige expertise. Omdat u privé diverse keren in uw leven een notaris bezoekt, en moet kunnen vertrouwen op zijn advies aangaande uw situatie.


Personen- en familierecht & erfrecht
AchtenvanGent Notarissen biedt gespecialiseerde juridische kennis aan particulieren op alle gebieden van het personen- en familierecht, het erfrecht en estate planning.
U komt tijdens belangrijke momenten in uw leven in aanraking met de notaris. U koopt een woning, u gaat trouwen, samenwonen, scheiden, u krijgt te maken met een nalatenschap. Een notaris die weet wat er allemaal kan spelen, en daarin met u meedenkt, is op zo’n moment van grote waarde.
Voor specifieke vragen of het maken van een afspraak nodigen we u uit contact op te nemen met mr. Roel van Gent, mr. Hans Achten, mr. Siv Lucassen of mr. Ileana Casti. Zij zijn u graag van dienst.

Enkele voorbeelden van situaties waarin wij u bijstaan:

•trouwen en samenwonen, bij het opstellen van huwelijkse voorwaarden en samenlevingscontracten
•het erfrecht, bij het opstellen van uw testamenten
•voogdij, (meerderjarigen)bewind en executele
•boedelpraktijk en verdelingen
•afwikkeling van nalatenschappen en echtscheidingen
•estate planning
•schenkingen
•het fiscaal begeleiden van bovenstaande diensten (schenkbelasting, erfbelasting en overdrachtsbelasting).

Ondernemingsrecht
AchtenvanGent Notarissen adviseert al decennia zowel het mkb als grote, nationaal en internationaal opererende ondernemingen uit uiteenlopende branches.
De werkzaamheden strekken zich uit van oprichtingen of statutenwijzigingen van rechtspersonen tot en met het begeleiden van fusies, splitsingen en bedrijfsoverdrachten. Maar ook bij een herstructurering in de zorg-, woon- en onderwijssector kunt u vertrouwen op adequate begeleiding. AchtenvanGent Notarissen adviseert oprecht en actief over de beste oplossing voor uw bedrijf of instelling.
Voor specifieke vragen of het maken van een afspraak nodigen we u uit contact op te nemen met Felix Hendriks, mr. Philp van Oss, of mr. Siv Lucassen.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hypotheek-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

AchtenvanGent Notarissen
Wilhelminasingel 68/A
6221BK Maastricht

+31 (0)43 3281760

Deel deze pagina

AchtenvanGent+Notarissen img