Verschuuren Assurantiën

Verschuuren Assurantiën

Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.
Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Rob Verschuuren beschikt namelijk onder andere over het Assurantie A-diploma, hetgeen borg staat voor een beduidend hoger vakbekwaamheidsniveau dan het wettelijk vereiste. Daarbij zijn wij lid van Adfiz, de grootste branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland. En het lidmaatschap kent de verplichting tot permanente educatie. Onze adviseurs zitten dus regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien.

Rob Verschuuren en Verschuuren Assurantiën zijn ingeschreven in het Register voor Personen respectievelijk het Bedrijvenregister in het kader van de erkenningsregeling Registeradviseur in Assurantiën RAIA. Deze erkenning biedt u een garantie voor onze deskundigheid.

Daarnaast mogen wij op basis van onze uitgebreide kennis op het terrein van woningfinancieringen het keurmerk "Erkend Hypotheekadviseur" voeren. Dit staat garant voor een uitstekend hypotheekadvies.

Kortom: wij laten geen kans onbenut om u van dienst te kunnen zijn.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Verschuuren Assurantiën

  • Afsluiten hypotheek / hypotheekbemiddeling
  • Hypotheekadvies
  • Levensverzekering afsluiten
  • Pensioenen
  • Verzekeringen

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hypotheek-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Verschuuren Assurantiën
Willem II Straat 32
5038BG Tilburg

+31 (0)13 5435759

Deel deze pagina

Verschuuren+Assuranti%C3%ABn img